Vezetett Egységmeditációk Instrukciós Blogja

Implantátumok
Ha negatív, nem fizikai lényektől kéretlen figyelmet kap, akkor ezzel az egyszerű technikával megvédheti magát, amelyet az emberiségnek közvetlenül a Fehér Sárkány Társaság spirituális csoportjai adtak:
1. Vizualizáljon egy ragyogó fehér fényoszlopot, amely a Galaktikus Központi Nap felől érkezik, leereszkedik és átfogja testét, és lefelé halad a Föld közepéig.
2. Vizualizáljon egy tükröt a Fényoszlop külső szélén, körkörösen ölelve át, és minden negatívumot tükrözve kifelé tőled, vissza oda, ahonnan jött, és ott megsemmisül.
Közel van a fény győzelme!
ttps://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/
https://ellenallas1111.blogspot.com/
https://felemelkedes.blogspot.com/?fbclid=IwAR3oEOqXN-or-CZ-Xl2PnT3QJTmAn2axv_iLHZra-Q6I8hUq5n1diSFGSYE

2021. január 2., szombat

A bolygó helyzetének frissítése: éterikus sík

2013. október 15, kedd


Az elmúlt hónapokban folyamatban van az étersík hatalmas tisztítása, amelyet a Béke Portál augusztus 25-i sikeres aktiválása után még tovább gyorsítottak. Ennek közvetlen eredményeként szeptember 8-án eltávolították az összes implantátum félgömböt.

Részletesen leírom, hogy mit kell még tisztázni.

A fő éterikus archonok még mindig nagyon kis csoportja létezik, amely továbbra is gyakorolja az irányítást a reinkarnációs folyamat felett, és továbbra is kiváltja az inkarnálódott emberek gyenge pontjait távvezérléssel működtetett éterikus skaláris implantátum technológiájuk révén. 

Három implantátum van az étertest aurikus mezejében minden egyes megtestesült ember számára. Kis éteres fekete lyukak vannak, amelyek egy forgó éterikus skaláris elektromágneses mezőbe kerülnek, 6,666 Hz forgási frekvenciával. Ez egy rezonáns frekvencia, amely elnyomja az emberi érzelmeket és a szabad akaratú kezdeményezést.

Itt láthatja ezen implantátumok elhelyezkedését minden megtestesült ember étertestén belül:




Az éterikus agy homloklebenyében lévő két implantátum veszélyezteti a szabad akarat / döntéshozatal folyamatát, és hajlamos blokkolni az egyéni kapcsolatot a Forrással. 
Ez a két implantátum körül forgó elektromágneses skalárkamrákkal történik, éterikus ultrahang skaláris hullámokkal fokozva. Az ultrahang skaláris hullámok célja az egyén éterikus agyának átkutatása és sok gondolkodási folyamatának levonása homályos logikai számítógépes programon keresztül. Ezenkívül azonnal észlelhet bármilyen pozitív ET kapcsolatot az adott egyénnel, majd azonnal elindítja a protokollokat az adott kapcsolat leállításához. 

Az éteri napfonat membránján lévő egyik implantátum elnyomja az érzelmeket és a szexuális energiát, és így a birka irányítására szolgál. 
Forgó skaláris elektromágneses kamrája, amelyet infrahang skaláris hullámok fokoznak, elektromos áramot generál, amely rövidzárlatba hozza a kundalinit. Amikor ez az implantátum kitisztul, kundalini keletkezik az emberi tömegekben, és világszerte felszabadító forradalmat fogunk elérni. 

Az archonok skaláris projektornyaláb-technológiájukkal gondolatformákat és elemeket vetítenek implantátumokba. Az implantátumok körül forgó skaláris elektromágneses mező akkréciós korongként szolgál, amely az elemhorizonton kívül az eseményhorizonton keresztül az implantátum fekete lyukába nyomja. 

Az étersík kvantum hab téridőbeli anomáliájának hajtogatásai még mindig apró fekete lyukakat rejtenek, amelyeket forgó skaláris éteres elektromágneses mezőkkel megakadályoznak a párolgás. 

Ezek a fekete lyukak olyan hüllőket tartalmaznak, akik ott ülnek kvantum szuperpozíciós állapotban. A skaláris elektromágneses mező eltávolításakor ezek a fekete lyukak azonnal elpárolognak, és a hüllőket a fényerők azonnal eltávolítják.

Az Ellenállás Mozgalom azon dolgozik, hogy feltörje azt a számítógépes programot, amely vezérli az implantátumokat az Archons éteri nagyszámítógépén. Ha ez megtörtént, az Ellenállási Mozgalom képes lesz lezárni az implantátumok körüli skaláris mezőt, majd az implantátumok és a megfelelő fekete lyukak az éteri téridő-kontinuum redőiben gyorsan elpárolognak, és végül az igazi Fény megérkezik a Föld bolygóra. 

Az Ellenállás már egyszer feltörte ezt a programot, 2003. november 9-én, a Harmonikus Egyezés napján:


Az ezt követő hónapokban az éteri implantátumok gyorsan szétestek, és ennek eredményeként 2004-ben az Istennő jelenléte tömegesen felébredt a bolygón. 

Az archonoknak azonban sikerült átprogramozniuk az implantátumokat, és az éteri implantátum program új verziója decemberben aktiválódott. 2004. 25. ez óriási stresszt jelentett a Föld körüli étersíkon. Ez az éteri nyomás megzavarta a tektonikus lemezeket, és már másnap hatalmas szumátrai földrengést és szökőárt váltott ki.

2012. december 21-e után az Resistance-nak sikerült betörnie az Archons éteres nagyszámítógépébe, de az implantátumokkal kapcsolatos speciális programot még nem feltörték. Reméljük, hogy ez a következő hónapokban bekövetkezik. 

Ennek a folyamatnak a felgyorsítása érdekében az Ellenállás minél több embert kért fel a Heti Felszabadítási Meditációinkra:



Ha negatív, nem fizikai lényektől kéretlen figyelmet kap, akkor ezzel az egyszerű technikával megvédheti magát, amelyet az emberiségnek közvetlenül a Fehér Sárkány Társaság spirituális csoportjai adtak:

1. Vizualizáljon egy ragyogó fehér fényoszlopot, amely a Galaktikus Központi Nap felől érkezik, leereszkedik és átfogja testét, és lefelé halad a Föld közepéig.

2. Vizualizáljon egy tükröt a Fényoszlop külső szélén, körkörösen ölelve át, és minden negatívumot tükrözve kifelé tőled, vissza oda, ahonnan jött, és ott megsemmisül.


Fordítás: Google fordítóval készült

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése