Vezetett Egységmeditációk Instrukciós Blogja

Implantátumok
Ha negatív, nem fizikai lényektől kéretlen figyelmet kap, akkor ezzel az egyszerű technikával megvédheti magát, amelyet az emberiségnek közvetlenül a Fehér Sárkány Társaság spirituális csoportjai adtak:
1. Vizualizáljon egy ragyogó fehér fényoszlopot, amely a Galaktikus Központi Nap felől érkezik, leereszkedik és átfogja testét, és lefelé halad a Föld közepéig.
2. Vizualizáljon egy tükröt a Fényoszlop külső szélén, körkörösen ölelve át, és minden negatívumot tükrözve kifelé tőled, vissza oda, ahonnan jött, és ott megsemmisül.
Közel van a fény győzelme!
ttps://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/
https://ellenallas1111.blogspot.com/
https://felemelkedes.blogspot.com/?fbclid=IwAR3oEOqXN-or-CZ-Xl2PnT3QJTmAn2axv_iLHZra-Q6I8hUq5n1diSFGSYE

2017. november 16., csütörtök

Rózsa Rendje

Kozmikus Istennő Aktiválás



A csoport leírása:

"Atlantiszon az Istennő papnői azért gyűltek össze 12 fős körökben, hogy lehorgonyozzák a béke és harmónia energiáját. A Rózsa Rendjének hívták őket. Később újra megjelentek Ízisz papnőiként az ókori Egyiptomban, mivel Ízisz Istennő szimbóluma a rózsa. A keresztes háborúk idején a Rózsa Rendje volt a templomosok női megfelelője. A II. világháború alatt megpróbáltak befolyásolni néhány magas rangú náci vezetőt. Néha sikerült nekik rábeszélni őket a békésebb megoldásokra, amivel sok életet megmentettek."


Ez a hivatalos Cobra Rózsa Rendje magyarországi Facebook csoport. A csoport létrehozását Cobra 2014. májusi bejegyzése inspirálta, melynek eredeti angol nyelvű szövege itt olvasható:

Istennő Örvény Meditáció

Téli időszámítás szerint minden nap 15:20-16:00 óra között
Téli időszámítás szerint hétfő 00:25 órakor a negatív rítuálék közömbösítése után

Nyári időszámítás szerint minden nap 14:20-15:00 óra között
Nyári időszámítás szerint vasárnap 23:25 órakor a negatív rituálék közömbösítése után







Instrukciók


1. Emeld fel kezeidet a fejed fölé, és kezdj a testeddel az óramutató járásával megegyező irányba forogni.

2. Miközben ezt teszed, énekeld az íííí hangot úgy, hogy belerezegjen az egész tested, és képzeld el, hogy a tested egy ragyogó Fényoszloppá változik, amin belül millió szivárványszínű csillag van szétszóródva.

3. Énekelj és forogj tovább. Pár perc múlva engedd le kezeidet a tested mellé és továbbra is forogj az óramutató járásával megegyező irányban.

4. Míg ezt teszed, kezdd el énekelni azt, hogy éééááá, hogy vibráljon át az egész testeden és vizualizáld azt, hogy egy szivárványszínű Fényörvény nő ki a szívedből az egész bolygón keresztül. Kérd szellemi vezetőidet, a Felemelkedett mestereket, Plejádiakat, angyalokat, ikerlelkedet, lélektársadat, lélekcsaládodat és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg.

5. Énekelj és forogj tovább és maradj ezen Fénylények jelenlétében egy darabig.


Bármikor aktiválhatod az Istennő Örvényt amikor vezettetést érzel rá. Ez meg fogja erősíteni a planetáris Fényhálót és felgyorsítja a nem-fizikai síkok megtisztításának folyamatát, ami majd végül elvezet az Eseményhez.












Bővebb változat:

2017. november 15., szerda

Meditáció a Fénymunkásokért-Fényharcosokért


Felhíváskor

Téli időszámítás szerint minden nap 19:00 órakor

Nyári időszámítás szerint minden nap 20:00 órakor





Instrukció:


Helyezkedj el kényelmesen, majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt "Sheldan Nidle-t", amint körülveszi egy rózsaszín tojás, tele Szeretetenergiával.

http://vezetettegysegmeditaciok.blogspot.hu/2017/11/vedelmi-pajzs-rozsaszin-tojas-vedelmi.html