Vezetett Egységmeditációk Instrukciós Blogja

Implantátumok
Ha negatív, nem fizikai lényektől kéretlen figyelmet kap, akkor ezzel az egyszerű technikával megvédheti magát, amelyet az emberiségnek közvetlenül a Fehér Sárkány Társaság spirituális csoportjai adtak:
1. Vizualizáljon egy ragyogó fehér fényoszlopot, amely a Galaktikus Központi Nap felől érkezik, leereszkedik és átfogja testét, és lefelé halad a Föld közepéig.
2. Vizualizáljon egy tükröt a Fényoszlop külső szélén, körkörösen ölelve át, és minden negatívumot tükrözve kifelé tőled, vissza oda, ahonnan jött, és ott megsemmisül.
Közel van a fény győzelme!
ttps://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/
https://ellenallas1111.blogspot.com/
https://felemelkedes.blogspot.com/?fbclid=IwAR3oEOqXN-or-CZ-Xl2PnT3QJTmAn2axv_iLHZra-Q6I8hUq5n1diSFGSYE

2017. november 4., szombat

Meditáció a Fénymunkásokért-Fényharcosokért


2017.10.19-től 



19:00 órakor naponta

Szeretjük a tömegmeditációkat
2017.10.19 Meditáció Sheldan Nidle-ért



Instrukció:


Helyezkedj el kényelmesen, majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt Sheldan Nidle-t, amint körülveszi egy rózsaszín tojás, tele Szeretetenergiával.






Rózsaszín Tojás Védelmi Meditáció


https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/10/meditacio-sheldan-nidle-ert.html
https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/10/rovid-beszamolo-sheldan-nidle-rol.html

Meditáció a természeti katasztrófák enyhítésére


17:00 órakor naponta 2017.09.27-től

Instrukciók a meditációhoz:


1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulási folyamatot a Föld és minden lakója számára.
Gondolatban lásd ezt úgy magad előtt, hogy leföldeled magad a bolygó magjába és egy aranyló zöld fényt jelenítesz meg magad előtt, amint spirális alakban mozog körülötted, hogy így erősítsd meg a kapcsolatod Gaiaval.
3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig.
4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé.
Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

5. Most jeleníts meg gondolatban magad előtt egy Élet Virága rácsot a Föld körül, melyet megvilágít a rózsaszín, szeretettel teli Istennői Fény, az AN fehér tüze, Mihály Arkangyal kék lángja, az Ibolyaláng és végül egy zöld és arany Fény.

6. Lásd világunk azon területeit - most és majd a jövőben -, melyeknek Fényre, Gyógyulásra és Szeretetre van szükségük, hogy telítődnek a Fénnyel és lásd egy Fénygömbben az ezeken a területeken élő embereket és élőlényeket.

7. Gondolatban jeleníts meg magad előtt mindenkit, akik szerte a világon lehorgonyozzák a Fényt, hogy segítenek a Fényerőknek hatalmas Fénysugarakat sugározni, hogy felerősítsék a Gyógyulást, a Szeretetet és a Fényt azokon a területeken, ahol szélsőséges időjárási viszonyok uralkodnak, ahol tektonikus lemezek mozdulnak el, ahol tüzek pusztítanak és veszélyes körülmények vannak.

8. Lélegezz hálatelten. Köszönd meg az Én Vagyok jelenlétednek, a Forrásnak, az Istennőknek világszerte, a Fényerőknek és minden Fénylénynek a segítséget.


A Fény győzelme!


http://egysegmeditaciok-univerzum-fold.blogspot.hu/2017/09/meditacio-puerto-rico-ert-es-vieques.html

Napi meditáció a toplet bombák eltávolítására

Toplet bombák eltávolítását felgyorsító folyamat meditációja:


Téli időszámításkor 15:00 óra
Nyári időszámításkor 16:00 óra

Folyamatot felgyorsító meditáció:




1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Fejezd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy felgyorsítsd vele a Föld és lakói gyógyulásának, a toplet bombák eltávolításának és az Esemény beindításának folyamatát.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy kékesfehér fényoszlopot kiáradni a Galaktikus Központi Napból, ami áthalad az Orion csillagképben található csillagkapun, majd a Naprendszerünk összes Fénylényén és a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Jeleníts meg gondolatban magad előtt el egy másik Fényoszlopot, ami a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Majd az Orion csillagképbe érkezik és végül kapcsolódik a Galaktikus Központhoz és a Forráshoz.

5. Most két fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

6. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy az AN fehér tüze kiárad a Forrás és a Föld között lévő Fényoszlopból és kiterjed az egész Földön, a légkörében, majd azon túl, az űrben, megtisztítva minden megmaradt toplet bombától az összes síkon (fizikai, plazma, éteri síkokon, stb.) a Naprendszerben. Eltávolít minden anomáliát, és egységet hoz, elősegítve, hogy a Forrás könnyebben megnyilvánulhasson Gaia-n, és véget vethessen a karanténnak.

7. Lásd, ahogy a Fényerők eltávolítanak és szétoszlatnak minden megmaradt toplet bombát, míg el nem érnek egy bizonyos határt, amikor az összes azonnal eltávolításra kerül és beindítja az Eseményt.

*7. Ha vezettetést érzel, behívhatod Metatron arkangyalt, hogy segítsen a megtisztítás folyamatában.


A Fény győzelme!


Bővebb információ:

Ibolyaláng meditáció

Naponta amikor szükségesnek érzed


Segítségül hívjuk Mihály Arkangyalt és az ő erős seregét, hogy teljes biztonságot és védelmet nyújtsanak számunkra. Ibolyalángot hívunk be, hogy átalakítson, megtisztítson és feloszlasson minden negatívitást.



Instrukciók:



1. Mielőtt elkezded a meditációt, kezdd el lejátszani ezt a zenét, ami az Éterikus Felszabadítás Meditáció videójához készült, hogy fokozd a szándékod erejét és fókuszát.

2. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

3. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulás folyamatát a Föld és minden lakója számára.Gondolatban lásd ezt úgy magad előtt, hogy leföldeled magad a bolygó középpontjába és jeleníts meg gondolatban egy arany és zöld fényt spirál alakban mozogni magad körül, hogy ezzel megerősítsd a kapcsolatod Gaia-val. 

4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig.Gondolatban jeleníts meg egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. 

Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele.
Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

5. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ibolyalángot, ami megtisztítja a chimera még meglévő Long Island-en lévő bázisait, beleértve a Relativisztikus nehézion-ütköztetőt és annak energiamezőjét a plazma, éteri és asztrálsíkokon.

Majd gondolatban lásd magad előtt, hogy ez az ibolyaláng szétterjed egész Észak-Amerikán és megtisztítja azt.

Majd lásd, ahogy ez az ibolyaláng még jobban kiterjed, míg körülöleli az egész bolygót, megtisztítva az energiamezőjét a plazma, az éteri és az asztrálsíkokon.

6. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a Felemelkedett Mesterek Fénye körbeveszi a Földet és a béke Fehér Galambja aranyfényben ragyog, és felemelkedik az ibolyalánggal a long island-i chimera bázis felett.

Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy ibolyaszínű és fehér élet virága rácsot, ami körülöleli a bolygót, hogy fénnyel aktiválja a planetáris rácsot.

7. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a Fényerők ellenőrzésük alatt tartják a plazmarácsot a Föld körül, eltüntetik a Yaldabaoth entitás fejét és felgyorsítják a toplet bombák megsemmisülését, hogy felgyorsítsák a bolygó felszabadítását az Eseménykor.





A Fény győzelme!



Csak az Instrukciók-Videók

Bővebb információ:

Meditáció Gaiaért és a Yaldabaoth/Plazma paraziták eltávolításáért - Elválasztódás meditáció

Téli időszámítás szerint minden vasárnap 16:45 órakor
Nyári időszámítás szerint minden vasárnap 17:45 órakor

Ez a meditáció egyénileg és csoportban is végezhető. Ha egyedül végezzük, legjobb, ha 2 percig végezzük, reggel, ébredés után és közvetlenül elalvás előtt.




Hozd magad ellazult tudatállapotba. Kapcsolódj az Én Vagyok jelenlétedhez.


1. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy felgyorsítsd azt a folyamatot, hogy elválasztod Gaiat a Yaldabaothtól és a két féregszerű plazma parazitától minden idő/tér dimenzióban és síkon.

2. Jeleníts meg gondolatban két arany kört nyolcas alakban a földön magad előtt.

3. A hozzád közelebb eső arany kör közepén jelenítsd meg gondolatban magad előtt a "Gaia" szót gyönyörű virágokból kiírva, melyek a kör talajából nőnek ki.

4. Gaia körével szemben gondolatban jelenítsd meg a másik arany kört Yaldabaothtal és a két féregszerű plazma parazitával a földön.

5. Töltsd meg mindegyik kört a lények esszenciájával, érezd, hogy a földön előtted helyezkednek el. A körök érintsék meg, de ne fedjék egymást.

6. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a két kör érintkezési pontjából kiindulva egy ragyogó neonkék fény áramlik a Yaldabaoth és a két féregszerű plazma parazita körül az óramutató járásával megegyező irányban a talajon, míg a ragyogó kék fény be nem tölti az egész kör vonalát.

7. Hagyd, hogy a két kör érintkezési pontjából ez a neonkék fény tovább áramoljon a talajon a bal oldali körön, Gaia körül, az óramutató járásával ellentétes irányban, majd vissza oda, ahol a két kör érinti egymást, egy nyolcast formálva. Hagyd, hogy ez a ragyogó neonkék fény körbeáramoljon a nyolcas alakzaton 2 percig.

8. Ahogy a fény egyre áramlik, érezd, Gaiat, Yaldabaothot, a két féregszerű plazma parazitát és a ragyogó kék fényt, a talajhoz rögzülve.

9 Most lásd, ahogy Mihály Arkangyal ragyogó kék fénysugara elvágja a kötelékeket és szétválasztja a két kört, megszabadítva Gaiat a Yaldabaothtól és a plazma parazitáktól.

10. Mondj köszönetet minden leckéért, amit megtanultál és minden lénynek, akik segítettek Gaia felszabadításában.


A Fény győzelme!


https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/10/meditacio-gaiaert-es-yaldabaothplazma.html
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/10/meditacio-gaiaert-es-yaldabaothplazma.html

HETI FELEMELKEDÉS MEDITÁCIÓ

Téli időszámítás szerint minden vasárnap 17:00 órakor
Nyári időszámítás szerint minden vasárnap 18:00 órakor


Instrukciók: 


1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a Felemelkedés folyamatát a Föld és minden lakója számára.

3. Vizualizálj egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénypontján, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Vizualizálj egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most ezt a Fényt vizualizáld úgy, mint egy szivárványörvényt, amely kiterjed az egész Földön, majd az egész Naprendszerben és eltávolít minden sötétséget és anomáliát, feloldja a Mátrixot és elhozza a boldogságot, a bőséget, a békét és a szeretetet minden lénynek a Naprendszerben. 

5. Vizualizáld, hogy megtörténik a teljes Közzététel és a földönkívüli jelenlétről és a titkos űrprogramokról szóló hatalmas mennyiségű információ lát napvilágot a tömegmédián keresztül. Vizualizáld, hogy mindenki számára megteremtődik az új igazságos pénzügyi rendszer. Vizualizáld, hogy megtörténik az Első Kapcsolatfelvétel a jótékony földönkívüli fajokkal. Vizualizáld, hogy megtörténik az Esemény, végre felszabadítva a Földet. 


A Fény Győzelme! 









Sandra Walterrel Globális Egység Meditációk minden vasárnap

Téli időszámítás szerint minden vasárnap 16:11. 19:11 órakor
Téli időszámítás szerint minden hétfő hajnali 01:11 órakor

Nyári időszámítás szerint minden vasárnap 17:11. 20:11 órakor
Nyári időszámítás szerint minden hétfő hajnali 02:11 órakor



Meditációjának instrukciója nagyon egyszerű és hatékony:

"Vidd magad a központodba, lélegezz és jelentsd ki azt a szándékod, hogy kapcsolódsz mindenkihez, aki az Egység Meditációt végzi.


Nyílj meg, hogy a béke, harmónia, SzeretetFény és a Felemelkedés felgyorsulásának tiszta csatornájaként szolgálhass.


Meditálj csendben 33 percig vagy használj egy vezetett kiterjesztő meditációt, mint pl. a Krisztusi Fény Aktiválását."

Azt mondanám, hogy ez a meditáció segíthet felgyorsítani az egyéni felemelkedési folyamatot úgy, hogy emeli a rezgésszintet és erősíti azt a fókuszt, mellyel növekszik az egyén szolgálata mások felé.


A Fény győzelme!



Forrás:
https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/10/globalis-egyseg-meditaciok-minden_30.html

Telihold Meditáció és Újhold Békemeditáció

Instrukciók (A meditáció javasolt időtartama 15 perc.):


Téli időszámítás szerint Teliholdkor 15:30 órakor
Nyári időszámítás szerint Teliholdkor 16:30 órakor





1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy ezt a meditációt egy erőteljes Fényportálként használod a telihold során, amely lehorgonyozza a tiszta Istennői energiát a bolygóra.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé, vissza a Galaktikus Központi Naphoz. Most két Fényoszlopban ülsz, az energia egyszerre áramlik fölfelé és lefelé.

4. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt ezt az energiát egy puha rózsaszín Fénysugárként, amely spirálalakban keresztüláramlik a testeden, majd a kezeiden és kiterjed az egész bolygón, körülölelve minden élőlényt és minden életet Gaián és magát a bolygót. Lásd, hogy ez a puha rózsaszín fény meggyógyít minden élőlényt, állatokat és növényeket, meggyógyítja minden férfi, nő és gyermek elméjét és szívét.

5. Lásd, hogy a bolygón minden élőlény megtapasztalja a tiszta Istennői energiát. Lásd, hogy kiszabadultak a sötét erők markából, lásd, hogy mindannyian meggyógyultak és minden tehertől megszabadultak. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy minden ember békében, harmóniában, szeretetben és megértésben él egymással. Lásd, ahogy ünnepelnek és boldogan vesznek részt az Új Társadalom megteremtésében a bolygón bőségben, jólétben és egységben. Majd lásd, hogy mindenki igényét kielégítik és mindenki olyan életet él, amilyenre vágyik.

6. Lásd, hogy az Élet Virága planetáris Fényrács megtelik a feltétel nélküli szeretet szerető rózsaszín Istennői Fényével. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy az Isteni női és férfi energiaörvények szerte a bolygón aktiválódnak és létrejön és teljes mértékben aktiválódik a planetáris Fényrács.

És ez így van.



Forrás:
https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/11/telihold-meditacio-november-4-szombat.html

2017. november 2., csütörtök

TERJESSZÉTEK! Meditáció az Istennővel a negatív rituálék közömbösítésére

Téli időszámítás szerint minden szerdán 00:00 órakor
Nyári időszámítás szerint minden kedden 23:00 órakor



Instrukciók:


1. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül Gaia szívéig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylényén, vissza a Központi Napba. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé.

2. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt a fejed fölött ebben a ragyogó Fényoszlopban az Istennőt egy gyönyörű nő alakjában, aki az Istennői energiákat testesíti meg: feltétel nélküli szeretetet, könyörületet, elfogadást, békét, harmóniát, kegyelmet, szépséget és gyógyulást. Érezd az energiáját.

3. Hozd le az Istennőt a testedbe, miközben az OM mantrát énekled. Ezzel egy időben felemelheted a fejed fölé a kezeidet, majd engedd le és helyezd őket gyengéden a szívedre. Érezd, hogy az Istennő energia belép a testedbe és lehorgonyozódik a szívedben.

4. Hívd Dou Mu Istennő jelenlétét, az összes Felemelkedett Istennő jelenlétét, Isist, Maatot, Hathort, Quan Yint, Mária Magdolnát, Fehér Tarát,... hogy segítsenek semmissé tenni az összes folyamatban lévő sötét szertartást a bolygón és visszaállítani az Isteni Fényt és Igazságot.

5. Nyújtsd ki kezeidet magad előtt és küldd el az Istennői energiát a kezeiden keresztül minden negatív szertartás felé, hogy tegye azokat semmissé, ártalmatlanná és hatástalanná és hogy elveszítsék minden energiájukat. Lásd, ahogy a sötét szertartások elhalványodnak, feloszlanak az Istennő Fényében és Szeretetében.

6. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Galaktikus Központi Nap Fényoszlopa kiterjed azoknak a Lélekcsillag csakrájába (20 cm-rel a fej fölött), akik részt vesznek ezekben a szertartásokban, összekapcsolja őket a Forrással és arra inspirálja őket, hogy szüntessék be ezeket a szertartásokat. Lásd, ahogy elkezdenek a Fényért dolgozni.

7. Mondj köszönetet az összes Istennőnek és Fénylénynek és érezz hálát azért, hogy mindez megtörténik.

Az Istennő békét akar és béke lesz!

Téli időszámítás szerint minden szerdán 00:00 órakor
Nyári időszámítás szerint minden kedden 23:00 órakor

2017.11.07.
2017.11.14
2017.11.21.
2017.11.28.
2017.12.05.
2017.12.12.
2017.12.19.
2017.12.26.


Forrás:
https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/11/terjesszetek-meditacio-az-istennovel.html