Vezetett Egységmeditációk Instrukciós Blogja

Implantátumok
Ha negatív, nem fizikai lényektől kéretlen figyelmet kap, akkor ezzel az egyszerű technikával megvédheti magát, amelyet az emberiségnek közvetlenül a Fehér Sárkány Társaság spirituális csoportjai adtak:
1. Vizualizáljon egy ragyogó fehér fényoszlopot, amely a Galaktikus Központi Nap felől érkezik, leereszkedik és átfogja testét, és lefelé halad a Föld közepéig.
2. Vizualizáljon egy tükröt a Fényoszlop külső szélén, körkörösen ölelve át, és minden negatívumot tükrözve kifelé tőled, vissza oda, ahonnan jött, és ott megsemmisül.
Közel van a fény győzelme!
ttps://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/
https://ellenallas1111.blogspot.com/
https://felemelkedes.blogspot.com/?fbclid=IwAR3oEOqXN-or-CZ-Xl2PnT3QJTmAn2axv_iLHZra-Q6I8hUq5n1diSFGSYE

2017. november 5., vasárnap

A kötelékek elvágása a nyolcas technikával

A technika lépései:



1. Képzeld el, hogy egy aranyfényű körben ülsz vagy állsz a földön. A kör sugara olyan hosszú, mint a karod, beleértve az ujjaidat is.

2. Képzelj el egy körülbelül ugyanilyen méretű, és kinézetű kört magad előtt. Ez a kör csak megérinti a te körödet, de nem fedi azt le.

3. Képzeld el, hogy a két kör érintkezési pontjától egy neonkék fény áramlik az óramutató járásával megegyező irányba a veled szemben lévő körön, míg be nem tölti az egész kör vonalát.

4. Hagyd tovább folyni a neonfényt a köröd bal oldalán, a hátad mögött, majd onnan a jobb oldalról felbukkanva visszatérve a két kör találkozási pontjára. Ezzel meg is formáltál egy "nyolcast".

5. Két percig vizualizáld ezt a neonkék nyolcas formát minden alkalommal, reggel és este vagy bármikor, amikor szükségét érzed napközben, mintegy előkészületként a kötelékek elvágása előtt. Végezheted a vizualizációt bármikor, amikor azt tapasztalod, hogy megpróbálsz irányítani valakit vagy amikor megengeded valakinek vagy valaminek, hogy téged irányítson.

A vizualizáció során mindig a földön kell látnod a köröket és a fényeket. Ha esetleg azt látod, hogy lebegnek, kérd meg a felsőbb Énedet, hogy segítsen a köröket szilárdan a földhöz rögzíteni, mielőtt tovább mész a feladattal.
Kérdezhetnéd, hogy mi célja van a kék neonfénynek. Mrs. Krystal úgy találta, hogy ennek a kék neonfénynek olyan hatása van, hogy lerajzolja minden személy kivetülését a saját körébe. Ez egy fontos lépés a két személy egymástól való megszabadításához. Ezen kívül abban is segít, hogy megvédi a két személyt az egymás felé irányuló kontrolltól.

Ha a felkészülés ideje alatt olyan ember vizualizálásával gyakorlod a "nyolcas" technikát, aki nagyon durván bánt veled, úgy találhatod, hogy nem marad majd a körén belül. A képzelőerődet kell használnod, hogy megtaláld a módját annak, hogy tudnád a körben tartani. Ez nagyon fontos, mivel a "nyolcas" technika gyakorlása közben ebben a két hétben elkezded majd letisztázni a közted és a másik ember között lévő határokat. Szóval lehet, hogy keresned kell olyan kreatív módszereket, amik segítségével a másik embert a körén belül tudod tartani. Lehet, hogy ki kell terjesztened a kört felfelé, hogy egy hengert formáljon vagy akár egy üvegfalat.

Az is lehet, hogy egy "fedőt" kell tenned a tetejére vagy "le kell szögelned" az alján, hogy ott maradjon. Az egyik páciensem, - mikor az apjával való kötelékek elvágására készült - egy tigrist "látott" a másik körben. Gyakorlatilag egy erődöt kellett emelnie a tigris köré, hogy a körön belül tudja tartani és le kellett csavaroznia a "60 cm vastag plexihengert" jó mélyen egy betonalapba hosszú szegecsekkel, és pántokkal rögzítve, hogy stabilan álljon. A tigris vizualizálása a nyolcasban olyan intenzív érzéseket hozott fel benne, hogy elkezdte újra átélni azokat a rémálmokat, amiket kisgyermekként tapasztalt.

Két hét gyakorlás után készen állsz majd arra, hogy elvágd azokat a köteleket, amik fogva tartanak. Mielőtt elkezded a gyakorlást, van egy nagyon fontos dolog amit tudnod kell. A kötelékek elvágásával nem fogsz megszabadulni a kapcsolatból. Például az anyáddal vagy az apáddal való köteléked elvágása nem jelenti azt, hogy megszakítod velük a kapcsolatot.

Ez azt jelenti, hogy tudatosan keresztülmész egy folyamaton, melynek során rájössz, miként vagytok összekötve, majd elengeded vagy elvágod ezeket a kötelékeket annak érdekében, hogy az adott kapcsolat egészséges irányba tudjon haladni. A kötelékek elvágása szabaddá tesz, megszabadít a kontrolláltság érzésétől, a fájdalomtól, a haragtól és segít, hogy szabadon menj tovább az életedben és teljes életet élj.

Ne feledd, a "nyolcas" csak a bemelegítés, a felkészülés. Gyakorlása nem segít a kötelékeket elvágni. A következő cikkben elmondjuk hogyan vágd el ezeket a kötelékeket.

Viszont ne gondold, hogy a "nyolcas" gyakorlat csak egy könnyed bemelegítő gyakorlat. Ez egy kipróbált, egy évtizede használt technika.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése